Известие

Collapse
No announcement yet.

Стелки за всички модели на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стелки за всички модели на Алфа

Здравейте на всички, вече от месец съм щастлив собственик на една красавица 156-ца, често чета теми из форума, та дойде време и аз да се регистрирам и също да започна вече с питанията

Та на въпроса - 156-цата която си взех е просто прекрасна, но я получих без стелки в купето. Това определено е дразнещо, а и създава проблеми с вътрешното почистване.
    В Александър Ауто имат оригиналните стелки за 156, но са 180 кинта. Интересува ме къде другаде бих могъл да потърся, като не държа да са оригинални, просто да стават за колата. Тези които ми показаха там са си супер яки, ама не знам защо 180лв ми се струват доста за нещо като стелки...

Поздрави!
    - Явор
    Alfa 156 1.8 TS '99
    --------------

Нема никъде! На късмет нещо ако изпадне!

Comment

Колегата blank_jack сподели,че е имал същия проблем.Разрешил го е като са му направили стелки по поръчка.Къде и на каква цена-най-добре да отговори лично той.
      156 1.8 TS

Comment

От Солун си купихме доста хора от форума...струват 20 евро. Гръцки са, 5 части - 2 отпред, 2 отзад +средна за отзад с пълноцветна везана емблема на шофьорската стелка.

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
        1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от pumukle
          От Солун си купихме доста хора от форума...струват 20 евро. Гръцки са, 5 части - 2 отпред, 2 отзад +средна за отзад с пълноцветна везана емблема на шофьорската стелка.
          Ok, а дали случайно някой внася от тях, или пък да има човек на който може да се направи поръчка? Защото заради бачкането не се виждам в близките месеци в Солун, а дори и да отида - те са 20евро, ама плюс пътните разходи май крайната сума надхвърля 180лв за оригиналните от А. Ауто
          Alfa 156 1.8 TS '99
          --------------

Comment

стелки

остави си координати на лс.аз след 15 дни ще ходя до там и ако не ти е кьсно ще ти донеса
            0888515205

Comment

Колега ще съм ти много благодарен ако и на мен купиш един комплект стелки за 156 защото и аз имам проблем с намирането.
              Ако трябва да се видим да се рзберем нещо
              Благодаря
              EX 156 1.6 TS

Comment

стелки

ако може колегата да пусне 1 снимка да имаме ясна представа как изглеждат иначе няма проблем които иска ще му взема
                0888515205

Comment

Ами лично аз като си купих колата стелките бяха доста зле и търсих много, но такива няма никъде ... и един познат ми предложи да му ги очертая на картон и той занесе шаблоните в Асеновград имало някаква фирма където ги шиели - 15 лева ми взе, но няма лого - поради някаква причина не можели да го сложат ... някой ако иска мога да му дам телефон и адрес пък после като си я зема от сервиза ще ги снимам да видите дали ще са по вкуса ви
                  Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                  Fiat Bravo - 1,6
                  Hyundai i20 - 1,2

Comment

Ще гледам да ги снимам тия дни....
                    Иначе те се продават в магазина на един от дилърите на Алфа в Солун, който се намира на околовръстното, малко преди отбивката за аерогара "Македония" отдясно на пътя има дилъри на 10-ина марки автомобили...един от последните шоуруми е на Алфа Ромео.
                    Има и други представителства на марката в града, но точно в този магазин със сигурност има от евтините...иначе си продават и оригинални...нещо 60-70 евра ми се върти в главата...Петко или Григор да кажат ако си спомнят.

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                    1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

ммм ... аз май писах някаф отговор тука със снимката ама нещу липсва, дали е изтрито или някой е бекъпнал форума ... пък може и паметта да ме лъже след 3 дни без сън ... се пак ето я снимката .. малко кал ама ...

http://www.eds-plovdiv.org/stelka/IMG_0067.jpg
                      Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                      Fiat Bravo - 1,6
                      Hyundai i20 - 1,2

Comment

стелки

това ли са Грьцките стелки
                        0888515205

Comment

Не тези са правени по шаблон в Асеновград - виж по-горе е писал човека. Но като гледам снимката не са идеална форма.
                          Оригиналните са с друга форма.
                          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от blank_jack
                            ммм ... аз май писах някаф отговор тука със снимката ама нещу липсва, дали е изтрито или някой е бекъпнал форума ... пък може и паметта да ме лъже след 3 дни без сън ... се пак ето я снимката .. малко кал ама ...

Това ако не се лъжа са стелки за Лада Самара
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                              Първоначално публикувано от blank_jack

Това ако не се лъжа са стелки за Лада Самара
                              е ти пък го каза .... ся ше ме накараш по пижама да тичам до гаража да ги свалям ... тва са имали хората от тва са ги направили ....
                              Аlfa Romeo 156 1,8 TS
                              Fiat Bravo - 1,6
                              Hyundai i20 - 1,2

Comment

Working...
                              X